Üniversite Belediye El Ele Vererek İlköğretim Okulunu Onardı

Sakarya Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu (TOG) ve Akyazı Belediyesi işbirliği ile Uzunçınar ilköğretim okulunda güzelleştirme çalışmaları yaptı.

Üniversite Belediye El Ele Vererek İlköğretim Okulunu Onardı
Sakarya Üniversitesi TOG ve Akyazı Belediyesi işbirliği ile Uzunçınar ilköğretim okulunda başlatılan Akyazı Belediyesinin de Lojistik destek sağladığı, çalışmalarda Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı da moral ziyaretinde bulundu. Yapılan çalışmalarla okul içi ve dışı boyanırken, okul içi temizlik ve yeniden eşyaların yerleştirilmesi, tamir-bakım ve onarım çalışmaları sonrasında Uzunçınar İlköğretim okulu güzelleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Toplum Gönüllüleri topluluğu üyelerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Toplum Gönüllüleri üyeleri tarafından Uzunçınar ilköğretim okulunda başlatılan bu çalışmanın çok güzel ve yerinde olduğunu belirterek, “Uzunçınar İlköğretim okulunun çehresini ve içini güzelleştiren tüm arkadaşlara ve bizimle işbirliği yapan Sakarya Üniversitesine çok teşekkür ediyorum. İnşallah 4 Yıllık Fakülte ilçemize geldiğinde Akyazı 'mızda bu tür etkinliklerimizi çoğaltacağız” dedi.

Kaynak: İHA