Fuarda Mezitli'nin Standı Büyük İlgi Gördü

İstanbul CNR'de başlayan ve 5 gün boyunca devam edecek olan 'Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Fuarı'nda, İçel'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi standı büyük ilgi gördü.

Fuarda Mezitli'nin Standı Büyük İlgi Gördü
Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, fuara İçel, Eskişehir, Antalya ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri’nin yanı sıra, Türkiye genelindeki 66 CHP’li belediye 500 adet proje ile katıldı.

Dün başlayan ve 2 Haziran’a kadar devam edecek olan fuarın açılışını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Fuardaki stantları tek tek gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mezitli Belediyesi standına da ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Uğur Yıldırım’dan bilgi alan Kılıçdaroğlu, Soli antik kenti ve Soli sütunlu yol restorasyonunun üzerinde durdu. Kılıçdaroğlu, Mezitli Belediyesi’nin hazırladığı projeler ve şimdiye kadar yapılan işler hakkında da bilgi aldı.

Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, "Bugüne kadar yapılan çalışmalardan Viranşehir Soli sütunlu yol restorasyon çalışmaları devam ediyor. Mezitli dere kenarı düzenleme çalışmaları, kavşak düzenleme ve peyzaj çalışmaları, Seymenli Mahallesi park çalışması, Soli Güneş Festivali, Narenciye Festivali ve amatör spor kulüpleri ile sporcularına yapılan destekler sürüyor. Mezitli İçel’in gülen yüzü, parlayan yıldızı olacaktır" dedi.

Kaynak: İHA