İstikbal Yeni Bir Mağazasını Daha Hizmete Açtı

Türkiye’deki cirosu ve ihracatları ile mobilya sektörünün parlayan yıldızı İstikbal mobilya mağazalar zincirine yeni açtığı modern mağaza ile bir halka daha ekledi.

İstikbal Yeni Bir Mağazasını Daha Hizmete Açtı
Suşehri’nde İstiklal mobilya mağazalarının ikinci şubesi görkemli bir açılışla vatandaşların beğenisine sunuldu.Açılış konuşmasını yapan Suşehri İstikbal Mobilya Bayi Ortağı Fatih Sel,”1950 yılında dedem Celal Sel’in ticarete atılması ile başlayan ticaret serüvenimiz 1996 yılında istikbal ailesine katılıp 18 yıldır bu büyük ailenin içinde olmaktan gurur duymaktayız. Suşehri ve Kelkit vadisine 2 bin metre kare teşhir alanımızla hizmet vermekteyiz istikbal mobilya mağazamız hayırlı olsun” dedi.

İspaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Türkoğlu ise yaptığı konuşmada, “Sivas’ın güzide ilçesi Suşehri’nde İstikbal ailesi olarak yeni mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin cirosu, ihracatı ve çalıştırdığı 13 bin personeli ile en iyi hizmeti vermenin haklı sevinci ile daha nice mobilya mağazaları açmayı hedefliyoruz” dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise yaptığı konuşmada, “Gelişen, büyüyen dediğimiz ilçemizde gün geçmiyor ki yeni bir işyerimizi hizmete açıyoruz buda bizim gerçekten büyüdüğümüzü göstermektedir. Türkiyenin en büyük mobilya mağazası İstikbal mobilyanın ilçemizde böyle modern bir mağazasını açması bizim için ayrı bir mutluluk. Yetkililerinden ilçemizde eğitim camiamıza adlarına bir eğitim yuvası yaptırmalarını bekliyoruz.”dedi.

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ise yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün yetiştiği ve ülkemizin ticaret anlamında öncüsü Kayseri’mizin mobilya mağazacılığındaki büyük değeri İstikbal mobilyanın açılışını yapmaktan dolayı durur duyuyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kesilen kurdele ile Suşehri İstikbal mobilya ikinci mağazası hizmete açılırken konuklar mağazayı gezerek yetkililerden bilgi aldılar.
Kaynak: İHA