Ak Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı, Hisarcık’ta Yapıldı

AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi toplantısı, Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde yapıldı.

Ak Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı, Hisarcık’ta Yapıldı
Belediye Düğün salonunda yapılan toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman, Soylu, AK Parti Kütahya Milletvekilleri İdris Bal ve Hasan Fehmi Kinay, Ak Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, ilçe belediye ve ilçe başkanları katıldı.

Toplantıda ilk olarak divan belirlendi. Ak Parti İl Ar-Ge Başkanı Erhan Hisar’ın başkanlığındaki divan, Karbasan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, AK Parti Hisarcık İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Uludoğan, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mevlüt Erdoğdu, İlçe Belediye Meclis üyesi Salim Turası’dan oluştu. Divanın teşekkülünün ardından bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşımız okundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kamil Saraçoğlu, “ İl Danışma Meclisi toplantısı teşkilat içi toplantılarımızın en üst seviyede yapılan toplantılarından bir tanesi olduğunu söyledi.

Seçimlerin alt yapısını hazırlama noktasında sandık kurullarına 9 arkadaşı yazmamız gerekiyor. İkinci bir konu parti binalarının 7 gün boyunca açık kalması gerekiyor. Vatandaş parti binasına geldiğinde orayı boş görmemeli.” dedi.

Saraçoğlu, teşkilatlanmada üye portföyününü genişliğine dikkat çekerek üye kayıtlarına ağırlık verilmesini istedi.

Daha sonra kürsüye gelen Hisarcık AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çalışkan ise, ” Teşkilat olarak göreve geldikleri günden itibaren genciyle yaşlısıyla gece-gündüz çalışarak halkın gönlüne girmeye çalıştıklarını ifade ederek,”İlçe halkımız da büyük teveccüh göstererek bizleri yalnız bırakmadı. Sonuç olarak da üye sayısı bakımından Kütahya ilçeleri içersinde 11. Sıradan 3. Sıraya yükseldik. İlçe Başkanlığına geldiğimizde yüzde 10‘larda olan üye sayımız şuan itibari ile yüzde 22’lere çıkmıştır. Üye sayımızı genel merkezimizin belirlemiş olduğu yüzde 25 oranının daha da üzerine çıkarmak için çalışacağız.”dedi.

Çalışkan, iktidar desteğiyle Hasanlar Barajı ve Güldüren Göleti yapımının devam etmekte olduğunu, Karbasan ve Şeyhler gölet tamiratlarının yapıldığını, Çatak sulama bendi ve kanalları, Dereköy, Beyköy, Hamamköy sulama tesislerinin tamamlandığını söyledi.

Sağlık merkezinin ilçe hastanesine dönüştürülerek halka 24 saat kesintisiz hizmet vermeye başladığına dikkat çeken Çalışkan,”Karbasan, Dereköy beldelerimize 8 derslik ilköğretim okulları, ilçemiz merkez 16 derslik ilköğretim okulu, Cumhuriyet Ortaokuluna yemekhane yapımı tamamlanmıştır. Ayrıca ilçemiz Yenidoğan Mahallesine 300 yataklı ortaöğretim yurdu inşaatı da devam etmektedir. Karbasan yarma yolu birinci derece yol ağına alınarak 7 km si açılmış ve stabilize malzemesi atılmaktadır. Başbakanlık deprem konutları inşaatı da yeni başlamıştır ve en kısa zamanda bitirilecektir. Aşağıyoncaağaç, Yukarıyoncaağaç, Beyköy, Sefaköy, Kutluhallar Köylerimize yeni içme suyu deposu yapılmıştır” diye konuştu.

Başkan Çalışkan, ilçeye yapılması gereken hizmetleri şu şekilde sıraladı, “Arsası hazır olan Hükümet konağı yapımı, Hisarcık Gediz yolunun yatırım programına alınması, depreme dayanıksız olduğu tespit edilen eski binanın yerine yeni imam hatip lisesi binası, yüksek okul öğrencileri için kredi yurtlar kurumu tarafından öğrenci yurdu ve ilçemiz için içme suyu ihtiyaçlarımız bulunmaktadır. Bor rezervlerinin yüzde 80 i ilçemiz sınırları içerisinde çıkmaktadır. Bor la ilgili İlçemize yatırım yapılmasını talep etmekteyiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman, “10 yıldan beri Türkiye’de gerçekleşen büyük bir değişimin, büyük bir dönüşümün ve yaklaşık 300 yıl bun ülkede olan gerileme dönemini, iradenizle, iddianızla, kararlılığınızla, demokrasiye olan bağlılığınızla ve kardeşliği ortaya koymanızla her zaman 2002 yılında 'Bunlar oyları alsalar da, bunları iktidara getirmeceğiz' diyenler yok muydu? Elbette vardı. Ondan sonra yine attığınız adımları bir taraftan Ergenekonla bir taraftan Ay ışığı, bir taraftan irtica eylem planıyla 'Size hesabınızı ve gününüzü göstereceğiz.' diyen,Menderes’i göstererek 'Ey Tayip Erdoğan sonunun Menderes’e benzemesini istemiyorsan adımlarını bizim istediğimiz gibi atacaksın' dendiğinde yüzde 34, yüzde 47 ve yüzde 50 ile sahip çıkarak 'Hayır bu sefer sizin dediğiniz olmayacak.' Devlet iradesini, millet i kararlığını, millet gücünü ortaya koydu ve Tayyp Erdoğan’nı onlara vermedi” diye konuştu.

Kaynak: İHA