İlkadım Kursu'ndan KPSS Seminerleri

Özel Manisa İlkadım AÖ-KPSS Kursu, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) adaylarına yönelik seminerlerine devam ediyor.

İlkadım Kursu'ndan KPSS Seminerleri
Rehberlik Sorumlusu Yeşim Sanioğlu tarafından verilen seminerler Saruhanlı Meslek Yüksekokulu, Turgutlu Meslek Yüksekokulu ve son olarak Manisa Sağlık Meslek Yüksekokulu’nda verildi.

Adaylara DGS önlisans son sınıf ya da mezunu adaylar için 4 yıllık lisansa nasıl geçilebilir, hangi üniversiteye kaç puanla geçiş yapılabilir, KPSS 2014 yılında devlet memuru olmak isteyeler için kaç sınav vardır, kaç puanla kadrolar kapanıyor, genel kültür genel yetenek sınavında YÖK tarafından 17.04.2013 yapılan değişiklikler, nasıl bir çalışma disipliniyle sınavı kazanabilirim gibi konularda bilgiler verildi.

Sınavlar hakkında bilmedikleri bir çok konunun olduğunu belirten katılımcılar, verilen seminerde bilmedikleri bir çok konunun cevabını aldıklarını söylediler. Sınav hakkında kafalarında soru işaretlerinin kalktığını kaydeden adaylar bu seminerin sınavlara hazırlanış konusunda çok faydalı olacağını dile getirerek Özel Manisa İlkadım AÖ-KPSS Kursu’na teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA