Bocce Şampiyonası Açılış Töreni Yapıldı

Bartın’ın İnkum tatil beldesinde düzenlenen Bocce Petank Türkiye Şampiyonası’nın açılış töreni yapıldı.

Bocce Şampiyonası Açılış Töreni Yapıldı
Açılış törenine Bartın Valisi Ali Çınar, Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Mutlu Türkmen ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Cemal Akın açılış töreninde yaptığı konuşmada, “26 ilden 421 sporcunun katılımı ile gerçekleşen bu şampiyonanız kazasız-belasız tamamlanmasını diliyorum. Şampiyonanın yapıldığı İnkumu piknik alanımızda yaklaşık 15 günlük bir hazırlık yaptık. Belediye ekiplerimiz burayı şampiyonaya hazır hale getirdi. Bu tür organizasyonların düzenlenmesinde belediye olarak üzerimize düşen her konuda destek vermeye devam edeceğiz. Batı Karadeniz’in incisi İnkumu’nda bu şampiyonanın düzenlenmiş olması, buranın tanıtımı için de önemlidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum“ dedi.

Türkiye’de Bocce sporunun başlangıç yerinin Bartın olduğunu ve ilk Bocce milli takımına Bartın’dan sporcuların gittiğini de anımsatan Başkan Akın, bu sporun gelişmesi için her zaman destek olacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Bartın Valisi Ali Çınar ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Mutlu Türkmen tarafından, Bartın Belediyesi’nin şampiyonaya desteklerinden dolayı Başkan Cemal Akın’a plaket verildi.

Kaynak: İHA