Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş:

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yasin Güneş, partilerinin LYS’ye hazırlanan Lise son sınıf öğrencilerinin 45 gün izinli sayılması yönünde aldığı karar ile gençlere ne denli güvendiğini bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş:
Güneş yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı karar ile birlikte LYS’ye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerinin, velisinin okul müdürlüğüne yazılı olarak başvurması halinde 45 günü aşmamak kaydıyla izinli sayılabilecek olmasının son derece olumlu bir gelişme olduğunu kaydetti.

Bu sayede hem öğrencilerin sınavlara daha rahat hazırlanabileceklerini hemde sahte raporların önüne geçileceğini ifade eden Güneş: “ Liseli gençlerimizin LYS’ye hazırlanması, okula gitmek hem de sınava hazırlanmak gibi bir zorluğun ve psikolojik baskının ortadan kaldırılması için lise son sınıf öğrencilerine 45 gün sınava hazırlanabilmeleri için izin verilecektir. Her zaman olduğu gibi yine gençlere güvenen ve gençlerimizin geleceğini düşünen tek parti AK Parti olduğunu bir kez daha gösterdik” dedi

Kaynak: İHA