Adana Btü'den Akdeniz Oyunları'na Destek

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Akdeniz Oyunları'nı yürekten desteklediklerini belirtti.

Akdeniz Oyunları Adana Sorumlusu Vedat Kahyalar, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy'u makamında ziyaret etti. Kahyalar, 20 Haziran'da İçel'de başlayacak 17'nci Akdeniz Oyunları hakkında Rektör Ersoy'u bilgilendirdi.

Kahyalar, Adana BTÜ'nün Adana ve Türkiye için önemli bir kazanım olduğunu belirterek, "İnanıyorum ki üniversitemiz gerek Akdeniz Oyunları'nda gerekse başka önemli organizasyonlarda başarıdan başarıya koşacak gençlerimizi ülkemize kazandıracaktır" ifadelerini kullandı.

Akdeniz Oyunları gibi uluslararası etkinliklerin önemli olduğunu belirten Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy da şunları kaydetti:

"Böylesine önemli bir spor organizasyonunun bölgemizde düzenlenecek olması hem maddi hem de manevi açıdan kazanç sağlayacaktır. Biz de bu organizasyonu yürekten destekliyor, emeği geçen herkesi kutluyor, başarılar diliyoruz."

Kahyalar, ziyareti sırasında Rektör Ersoy'a Akdeniz Oyunları'nı temsil eden bir plaket ve hediyeler verdi.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: Ali Güreli
Kaynak: AA