AK Parti Osmangazi Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, Osmangazi’ye bağlı köylerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Osmangazi Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
Merinos Tren İstasyonu Sosyal Tesisleri’nde Osmangazi’ye bağlı köylerin muhtarları için düzenlenen toplantıya AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Ferruh Sevimligil ve köy muhtarları katıldı.

Osmangazi ilçesine bağlı köylerin sorunları ve ihtiyaç duyulan hizmetlerin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Başkan Cihat Çini, “Teşkilatımızın koyduğu hedefler doğrultusunda çıktığımız yolda en ufak ayrıntıyı dahi kaçırmamak adına bir ‘mığ’ın dahi hesabını yapmaktayız. Bugün de bu maksat doğrultusunda teşkilatımla köy muhtarlarımız için toplantı düzenledik. Belediye başkanımızın da katıldığı toplantıda köylerimizin sıkıntılarını muhtarlarımızdan dinlemek ve aldığımız notlarla da bu meselere çözüm üretmek istedik. İlçemizin, Bursamız’ın ve ülkemizin refahı köylümüzden gelecek. Köylünün milletimizin efendisi olduğunu herkes gibi AK Parti’nin teşkilatları olarak bizler de çok iyi biliyoruz” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, belediye olarak gerçekleştirdikleri hizmetlerde köylerin meselelerine her zaman hassasiyetle yaklaştıklarını belirterek, “Bugün de AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı’nın aracılığıyla muhtarlarımızla bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin son durumuyla ilgili bilgilendirmenin yanı sıra  köylerimizin diğer sorunlarıyla kendilerinden bilgi aldık. Amacımız Osmangazi sınırları içinde herkesin hizmet almasıdır. Bu anlamda köylerimizin değerli muhtarlarıyla toplantıda buluşmamızda vesilen olan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve teşkilatına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA