Başkan Tatı 1 Mayıs’ı Vatandaşlarla Kutladı

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı vatandaşlarla birlikte kutladı.

Başkan Tatı 1 Mayıs’ı Vatandaşlarla  Kutladı
Buca Belediyesi’nin 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği sanatçı Edip Akbayram konseri, vatandaşlara doyumsuz bir gece yaşattı. Edip Akbayram’ı Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı eşi Oya Tatı ile dinlemeye gelirken Tatı’yı Başkan Yardımcıları Hüsnü Kaya, Suat Nezir, Muzaffer Kater, Buca Meclis Üyeleri, Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik, Kültür Müdürü Sakine Akyüz, Buca Engelliler Derneği üyeleri ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.

Unutulmaz şarkıları ile Bucalıları coşturan usta sanatçı Edip Akbayram, ülke genelinde kutlanan 1 Mayıs etkinliklerinde emniyetin vatandaşlara yaşattığı zor kullanmaları kınadı. Sanatçı Akbayram, “Senede bir defa işçi bayramında devletin gücü sadece emekçilere yetiyor. Kınıyorum kendilerini. Buca’da 1 Mayıs nasıl kutlanır İzmir’in devrimci emekçi kardeşlerimiz ile göstereceğiz” dedi.

1 Mayıs adına Buca pazaryerinde düzenlenen ücretsiz Edip Akbayram konserinde yurttaşlara seslenen Başkan Tatı, 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlayan işçilere yapılanları Silivri’de yaşanan olaylarla eş değerde olduğuna değindi. Tatı, “ Çok teşekkür ediyoruz sanatçımıza. Bir kez daha bizi onurlandırdı.
Kaynak: İHA