AK Parti Muğla Milletvekili Özden'den Açıklama

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Türkiye'nin artık son dönemde oyun kuran bir aktör olarak rol almaya başladığını ve kendi meselelerini çözdükçe daha da güçlendiğini söyledi.

Özden, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ile Muğla 2000 Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Özden, burada yaptığı konuşmada, dünyada ve Türkiye'de önemli bir değişim süreci yaşandığını, Muğla'nın da artık değişim istediğini söyledi.

Yerel seçimlere Muğla'nın değişim talebini değerlendirerek çalıştıklarını anlatan Özden, Muğlalıların da Muğla'ya sahip çıkmalarını istedi. AK Parti milletvekili olarak Muğla'nın menfaatlerinden başka bir şey düşünmediklerini ifade eden Özden, "Türkiye artık son dönemde oyun kuran bir aktör olarak rol almaya başladı.

Türkiye, kendi meselelerini çözdükçe daha da güçlendi. Yaşanan bu değişim sürecini görmemek imkansız. Kentimizde de önümüzdeki süreçte güzel şeyler olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Muğla 2000 Derneği Başkanı Akif Giray ise derneklerinin siyaset üstü bir yapıya sahip olduğuna işaret etti. Giray, amaçlarının Muğla'nın meselelerini konuşarak, Muğla'ya ve geleceğine sahip çıkmak olduğunu dile getirdi.

Toplantıda, Muğla'nın sorunları anlatıldı ve Özden dernek üyelerinin sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA