Mhp Milletvekilleri Gölbaşı İlçesini Ziyaret Ettiler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu Gölbaşı ilçesini ziyaret ettiler.

Mhp Milletvekilleri Gölbaşı İlçesini Ziyaret Ettiler
MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nda İlçe başkanı Mıustafa Çırakoğlu ve teşkilat üyelerinin karşıladığı vekillerden Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Gölbaşı’nda, Adıyaman’da olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederek ilçe halkıyla haşır neşir olmak onların ziyaret ederek hal hatır etmek amacıyla burada olduklarına vurguladı.

MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu Gölbaşı Kaymakamlığı’na da bir süre vekalet ettiğini ifade ederek, “Türk üst kimliği çatısı altında birleşmek suretiyle sadece bu coğrafyada bin yıldan beri aynı tasayı acıyı yaşamış bir milletiz. Son dönemde yaşanmış olaylar gösteriyor ki milli birlik noktasında art niyetlilerin yapmak istedikleri şeyler var ve bu şeyler zemin bulmakta. Bu zeminleri engellemek, bir ve beraber olmak için Adana’daki mitinge herkesi bekliyoruz. Sıradan bir toprak iken dökülen kanlarla ve halen dökmekte olunan vatan topraklarının bölünerek başka yerlere dahil edilmesi düşünülen toprağı bölmemek için bölünmemesi için zamanında biz buradayız demek için bu mitingleri yapıyoruz ve sizleri davet ediyoruz. Emekli dul ve yetimini sıkıntıları, ücretlinin sıkıntıları, yaşam koşulları, işsizlik birinci gündemimiz olması gerekirken maalesef biz bunlarla uğraşıyoruz. Bunun sebebi arabanın direksiyonunda kim varsa odur. Arabanın direksiyonundaki şoför artık bu arabayı götüremiyor. Önceden arabayı çukurlara düşürüyordu şimdi ise şarampole yuvarlamak üzere. Milli birliğimiz ve toprak bütünlüğümüz tartışılıyor. Yakın çevremizdeki bir ülkeden kaynaklanan iç savaş sebebiyle insanlarımızı teker teker ya da topluca ölüyor. Şoför koltuğunda oturan AKP artık Türkiye’yi taşıyamıyor. Başka başkentlerden harita almak, akıl almak, fikir almak için bu aralarda geziyorlar. Çünkü kendi fikri yoktur. AKP Türkiye’yi kötü bir noktaya götürüyor. Türkiye’de Doğu ile Batı, Alevi ile Sünni, Türk-kürt, Çerkez, Abaza, kamplaşmalarını ortaya çıkarmıştır. AKP, artık Türkiye için tehlike arz ediyor” dedi.

Konuşmaların ardından MHP Milletvekilleri Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan’ı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Oğuzhan Çiçek’i ve Emniyet Müdüür Orhan Tor’u makamında ziyaret etti.
Kaynak: İHA