Gençlik Kendi Haftasında Yürüdü

İki yıldır Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 15-21 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle Erzurum’da da Gençlik Yürüyüşü yapıldı.

Gençlik Kendi Haftasında Yürüdü
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri dün yapılan yürüyüşle başladı.

Erzurum Valiliği öncülüğünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Gençlik Haftası Yürüyüşü dün yapıldı. Çifte Minareli Medrese önünde saat 10.00’da start alan yürüyüş, Havuz Başı’nda sona erdi. Erzurum Vali Yardımcısı Özgür Aslan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Palandöken İlçe Müdürü Köksal kaçmaz, beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler ve öğrenciler ile sporcular katıldı.

Dev Türk Bayrağı, Atatürk Posteri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı flaması ile yürüyüş gerçekleştiren gençlere ve protokola Erzurum halkı da yakın bir ilgi gösterdi. Bir çok esnaf işyerinin önüne çıkarak Gençlik Yürüyüşü’ne katılanlara alkışlarla destek verdi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, Gençlik Haftası’nın 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlandığını belirterek, Gençlik Yürüyüşü’nü katılımın fazla olmasının da kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Polat, “Bu anlamlı yürüyüşe katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu arada Gençlik Haftası Gençlik Yürüyüşü’ne katılan öğrencilere Türk bayrağı hediye edildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında yedi spor branşında da karşılaşmalar başladı.

Kaynak: İHA