Hemşireler Günü Selçuk'ta Da Kutlandı

12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle Selçuk Devlet Hastanesi'nde bir kutlama etkinliği düzenlendi.

Hemşireler Günü Selçuk'ta Da Kutlandı
Devlet Hastanesi yemekhanesinde düzenlenen etkinliğe Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Hastane Başhekimi Dr.Cengiz Yanık, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yalçın ve hastanede görevli hemşireler katıldı.

Etkinlikte konuşan Başhekim Dr. Cengiz Yanık, tüm hemşirelerin gününü kutlayarak, “Sizler bana göre sağlık teşkilatının en önemli ve en zor görevini ifa etmektesiniz” dedi.

Hastane Başhemşiresi Nurseli Özer de, “Bu zor geçiş sürecinde hayatımın en zor dönemini yaşadım. Tüm çalışanlarımızla özverili ve fedakarca çalışıyoruz. Ben gelecek günlerimizin daha iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ise, “Yaratılanların en şereflisi olan insana; en yardıma muhtaç olduğu, dualarının kabul gördüğü anda en yakınlarındasınız. Acil serviste ağrılarının şiddetli anında, yaralarının en derin yerinde sizler oradasınız. Ameliyat sonrası bir çift tatlı söze muhtaç olduklarında sizden medet umarlar. Zor ve zahmetli bir görevi ifa ettiğinizin farkındayız. Allah size sabır ve metanet versin. Hepinizi gönülden kucaklıyorum, muhterem eşlerinize de sevgi ve saygılarımı sunuyorum, Hemşireler Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

Etkinlik ikramlarla son buldu.
Kaynak: İHA