Recep Aktuğ’dan Gaziemir’de Müzik Ziyafeti

Gaziemir AKM’de ki, Gaziemir Belediyesi Popüler Müzik Korosu konserine konuk sanatçı olarak katılan Recep Aktuğ, şarkılarıyla sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

Recep Aktuğ’dan Gaziemir’de Müzik Ziyafeti
Gaziemir Belediyesi Popüler Müzik Korosu, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM), Ferda Yılmaz şefliğinde sahne aldı. Koronun, son yıllara damgasını vuran popüler şarkıları, koro ve solo olarak seslendirdiği konsere, Recep Aktuğ konuk sanatçı olarak katıldı.

‘Alışma Bana’, ‘Yalnızım’ şarkıları başta olmak üzere birçok duygusal şarkısını seslendiren Aktuğ, sunduğu müzik ziyafetiyle, seyirciye unutamayacakları bir gece yaşattı. Şarkılarını ve albümlerini yaparken başından geçenleri seyirciyle paylaşan Aktuğ, Sezen Aksu’yla birçok çalışmaya imza attıklarını ifade ederek, Aksu’nun ‘Kaybolan Yıllar’ isimli şarkısını seslendirdi.

Kendisinin de İzmirli olduğunu ve İzmir’de sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Aktuğ, “Böyle güzel bir koroyla sizlerin karşısına çıkmamı sağlayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’ a teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA