Narman'da 'ilçeler Arası Bilgi Yarışması' Düzenlendi

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mesleki ve Teknik Eğitime bağlı Ortaöğretim kurumlararası Bilgi ve Kültür yarışmasının yarı finali Narman’da yapıldı.

Narman'da 'ilçeler Arası Bilgi Yarışması' Düzenlendi
Narman Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen bilgi yarışmasına Erzurum İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Yanık, Narman İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Yalçınkaya, Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, Olur İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bektaş , Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan bilgi yarışmasında Bir konuşma yapan Narman İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Yalçınkaya, "Bu yarışmanın amacı öğrencilerin görev ve sorumluluk duygularının gelişmesi toplum içinde kendilerini doğru ifade edebilmelerini hızlı ve doğru bilgiyi seçebilmeleri en önemlisi de centilmence rekabet edebilmelerini geliştirmektir. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

Olur Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Oltu Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ve Narman Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin katıldığı bilgi yarışmasında sorulan 20 sorudan 11 tanesini bilerek 55 puan alan Narman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yarışmanın birincisi oldu. Olur Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Oltu Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ise bildikleri 10 soruyla 50 puan alarak her ikisi de ikinci oldular.

Yarışmanın ardından birinci olan Narman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine hediyelerini Erzurum İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Yanık, ikinci olan Olur Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine ise Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş , puanları aynı olan ve ikinciliği paylaşan Oltu Anadolu Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerine hediyelerini Olur İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bektaş verdi.

Hediyelerin verilmesinin ardından okul müdürlerine başarı belgeleri takdim edilmesinin ardından program sona erdi .
Kaynak: İHA