Uşak’ta Trafik Kazası: 4 İnsan ve 4 Yarış Atı Yaralandı

Uşak'ta içerisinde yarış atlarının bulunduğu bir komyet ile bir otomobilin karıştığı trafik kazasında biri çocuk 4 vatandaş ile 4 yarış atı yaralandı.

Uşak’ta Trafik Kazası: 4 İnsan ve 4 Yarış Atı Yaralandı
Edinilen bilgiye göre kaza; Uşak – İzmir karayolu Dikilitaş kavşağında saat 21:15 sıralarında meydana geldi. İçerisinde 4 yarış atı bulunan Müjdat İnce (60) yönetimindeki 35 DB 1538 plakalı kamyonet iddialara göre Dikilitaş kavşağında kırmızı ışıkta geçti. Önce kavşaktan yeşil ışıkta geçmekte olan 64 NE 156 plakalı otomobile çarparak direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet orta refüje çıkıp daha sonra trafik levhası ile sinyalizasyon direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile yan yatan kamyonet yaklaşık 40 metre sürüklenerek durabildi. Kamyonet sürücüsü ile otomobil içerisinde bulunan Seda Temel, Tamer Temel ve 3 yaşındaki Azra Temel yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılarak Uşak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kamyon kasasında bulunan 4 atın 3 tanesi açılan arka kapıdan kaçtı. Kamyon içerisinde sıkışan bir at ise kaza yerine çağrılan Uşak Belediyesi İtfaiye ekibi ve veteriner yardımı ile çıkarıldı. Kaçan ve yaralı olan 3 at ile sıkıştığı araç içerisinden çıkarılan bir at veteriner hekim tarafından müdahaleleri yapılarak tedavi altına alındı. Kamyonun karayolu üzerine devrilmesi nedeni ile trafik yaklaşık birsaat kontrollü olarak tali yol üzerinden verildi.

Kamyonetin karayolu üzerinden vinç yardımı ile kaldırılmasından sonra trafik akışı normale döndü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı .