Ardahan Belediye Başkanı Köksoy Açıklaması

Ardahan Belediyesi ile Kars Kargaz Bölge Müdürlüğü arasında doğalgaz protokol imzalandı.

Ardahan Belediyesi'nde düzenlenen imza törenine, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Kars Kargaz Bölge Müdürü Barış Çelik, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan Vali Yardımcısı Murat Karasu ve diğer yetkililer katıldı.

Burada konuşan Belediye Başkanı Köksoy, Ardahan için önemli bir çalışmayı sonuçlandırmanın mutluluğu içinde olduğunu söyledi.

Altyapı çalışmalarına en kısa sürede başlanacağını ifade eden Köksoy, şunları kaydetti:

"Bugün mütevazi bir imza töreninde bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Kargaz 2006'da ihaleyi almasına rağmen çalışmalar başlamamıştı. Daha sonra Valimiz Seyfettin Azizoğlu, Milletvekilimiz Orhan Atalay ile birlikte işin takipçisi olduk. Bugün şükürler olsun kesin bir neticeye ulaştık. Girişimler sonucu 2013 yılı için firmadan kesin olarak taahhüt alındı. İlgili bakanlığın iradesi ve bizimde talebimiz ile bugün bu sonuç elde edildi. Bu çalışmalar kapsamında hemen hemen tüm caddeler de ve özellikle tüm konutların olduğu bölgelerde doğalgaz çalışması yapılacak. Sonuç Ardahan'a hayırlı olsun. Çok kısa sürede başlanacak olan bu çalışma, Ardahan'a temizlik, ekonomik ve ısınma yönünde çok büyük katkılar sağlayacak'' diye konuştu.

Kars Kargaz Bölge Müdürü Barış Çelik ise, bundan sonra doğalgazın Ardahan için hayırlı olması dilediğinde bulundu.

Daha sonra Başkan Köksoy ve Kargaz Bölge Müdürü Çelik tarafından protokol imzalandı.

Muhabir: Günay Nuh / Sagip Sezginer

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA