Otomobil Karşı Şeride Geçti: 7 Kişi Yaralı

Çekmeköy'de, bir otomobilin karşı şeride geçmesi nedeniyle meydana gelen trafik kazasında aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Otomobil Karşı Şeride Geçti: 7 Kişi Yaralı
Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza saat 14.00 sularında Merkez Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre Şenol Kizir'in kullandığı 41 FA 641 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.Daha sonra Çavuşbaşı İstikameti'ne giden Mehmet Uslu'nun kullandığı 34 RBA 38 plakalı otomobila çarpan Şenol Kizir'in kullandığı otomobildeki biri çocuk 5 kişi yola savruldu. Karşı yönden gelen otomobildeki Mehmet Uslu ile eşi Meryem Uslu da otomobil içinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu yaralılar, kaldırıma taşınarak ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan yaralıları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yerde bir süre ambulans bekleyen yaralılara ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı. Kaza sırasında otomobilin altına düşen Arda Özcan (7) isimli çocuk ise bir polis otosuna konuldu. Bir süre polis aracında bekletilen çocuk daha sonra gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Diğer yaralılar da ambulanslarla Göztepe ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'ne kaldırıldı. Görgü tanıkları karşı şeride geçen Şenol Kizir'in kullandığı otomobilin kazaya neden olduğunu söyledi.

Bu arada, olay yerinde yaşanan ilginç bir tartışma ise dikkat çekti. Bir kazazedenin olay yerinde sigara içmeye çalışması gerginliğe neden oldu. Yola yakıt döküldüğü için duruma müdahale eden polis memuru ile kazazedenin yakınları arasında arbede yaşandı.