Yalova Belediye Başkanı Koçal, Kur'an Kursu Öğrencilerine Bisiklet Hediye Etti

Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Çınarlı Abdülkadir camisinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim kursu eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilere bisiklet hediye etti.

Çınarlı Abdülkadir camisinde düzenlenen törende, öğrencileri tebrik eden Koçal, "Bisikletlerin bir kısmını geçtiğimiz süreçte dağıtmıştık. Burada söz verdiğimiz diğer kardeşlerimize bisikletlerini vermek Kutlu Doğum Haftası gibi güzel bir zamana nasipmiş. Bu hediyeyi teşvik amaçlı planlamıştık. Diğer arkadaşlarınıza örnek olacağınız gibi inşallah aldığınız bu eğitimi ileriye de taşırsınız" dedi.

-Alman eğitimcilerden Koçal'a ziyaret

Almanya'nın Hamburg kentinden Yalova'ya eğitim projesi için gelen heyet, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ı makamında ziyaret etti.

Yalova Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Almanya'nın Hamburg şehrinden 'Kültürler Arası Öğrenme' projesi kapsamında davet edilen heyet, Koçal'ı ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Yalova'da 8 gün çalışmalarda bulunacak 14 kişilik heyette sosyolog, pedagog ve eğitmenler bulunuyor.

Çocuklar ve gençlere yönelik çalışmaları inceleyecek olan heyete başarılar dileyen Koçal, "İlimize hoş geldiniz. Umarım Yalova'daki çalışmanız başarılı geçer. Çalışmalarınız için her zaman yardıma hazırız" dedi.

Daha sonra Koçal, Yalova'daki gençlerin kültür ve eğitimleriyle ilgili heyet temsilcilerinin sorularını yanıtlayarak, heyete Yalova'yı tanıtıcı hediyeler takdim etti.

Muhabir: İsmail Ersan

Yayıncı: Haluk Yüksel
Kaynak: AA