Turkcell'den Tekirdağlı İşletmelere Özel Teklifler

Turkcell 30 Nisan tarihine kadar yeni Turkcell kurumsal hat alan Tekirdağlı işletmelere iki farklı kampanyayla avantajlı teklifler sunuyor.

Turkcell'den Tekirdağlı İşletmelere Özel Teklifler
Turkcell, sunduğu cazip fiyat teklifleriyle Tekirdağlı kurumsal müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Turkcell, 30 Nisan 2013 tarihine kadar yeni Turkcell kurumsal hat alan Tekirdağlı işletmelere “Ayın İlleri Kampanyası”yla ayda sadece 29 TL'ye şirket içi 6 bin dakika ve her yöne 750 dakika konuşma şansı sunuyor. Yine bu tarihler arasında “Ayın İlleri Star Kampanyası” na dahil olan firmalar da ayda sadece 55 TL ödeyerek şirket içi ve Turkcelllilerle 6 bin dakika, yurtiçi her yöne ise 3 bin dakika konuşma olanağına sahip olabiliyor. Ayrıca; Tekirdağlı işletmeler bu iki kampanyadan herhangi birine katılarak Turkcell’den toplu SMS hediyesi ve 29 TL’ye 4 GB VINN alabilecekler.

Tekirdağ’daki işletmelere yönelik olarak bir ziyaret gerçekleştiren Turkcell ekibi, firmalara sabah kahvaltısı ikramında bulundu. Firmaların günlük temizliklerinin yapılmasına da yardımcı olan ekip, Turkcell logosunun yanı sıra işletme adının yazılı olduğu park dubasıyla, ziyaret sonrasında bazı işletme yöneticilerine de özel tasarım tavla masası da hediye ettiler .
Kaynak: İHA