Kamu-sen Başbakanlığa İmza Gönderdi

Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Temsilciliği, memurlara ödenen ek ödemelerin emekliliğe sayılması amacıyla topladığı 25 bin imzayı Başbakanlığa gönderdi.

Kamu-sen Başbakanlığa İmza Gönderdi
Devlet memurlarına ödenen ek ödemelerin emekliliğe sayılması amacıyla imza kampanyası düzenleyen Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Temsilciliği, Samsun PTT Merkez Postane önünde bir araya gelerek basın açıklamasında bulundular. Devlet memurları ile emeklilikleri arasında çok fark olduğunu söyleyen Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Temsilcisi Ahmet Keskin, “Yapılan ödemelerin emeklilik maaşlarına yansıtılmaması, memurların çalışırken aldıkları maaş ile emekli maaşları arasında büyük bir uçurumun oluşmasına neden olmaktadır. Bizler, bugün burada adalet istemek için bir araya geldik. Sorunlarımıza kulaklarını tıkayanlara bu eylemlerimizle sesimizi duyuracağız. Bizler hakkımızı aramak için topladığımız 25 bin imzayı bugün Başbakanlığa gönderiyoruz. İktidarın görevi adalet sağlamaktır” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Temsilciliği’ne bağlı sendika başkanlarının da katıldığı basın açıklamasının ardından, toplanan 25 bin imza PTT yoluyla Başbakanlığa gönderildi .
Kaynak: İHA