Eşiyle Birlikte Evinde Ölü Bulunan Eski Belediye Başkanı Toprağa Verildi

Evinde eşiyle birlikte evde ölü bulunan Nardüzü beldesinin eski belediye başkanı Ahmet Şanlı(65) ile eşi Mevlüde Şanlı(63), gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Karaağaç Onur Sitesi'nde oturan Ahmet Şanlı ve eşi Mevlüde Şanlı'nın ölümü Hatay genelinde derin üzüntüye neden oldu. Adana Adli Tıp’a gönderilen cenazeler önce Şanlı ailesinin oturduğu Onur Sitesi'ne ardından da görev yaptığı belediye binası önüne getirildi.

Cenaze aracından indirilen Ahmet Şanlı ve Mevlüde Şanlı'nın tabutu belediye önüne konuldu ve vatandaşlar tabutun üzerine karanfiller bıraktı. Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, burada yaptığı konuşmada,"Hayatımın en acı toplantısını ve konuşmasını yapıyorum. Allah kimseye böyle bir konuşmayı nasip etmesin. Memleketi için çalışan ve her zaman halkına hizmet etmeyi kendine görev bilen Ahmet Şanlı kardeşimizin ölümü hepimizi derinden yaralamıştır. Hepimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından Şanlı çifti belde mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ahmet - Mevlüde Şanlı çifti üç çocuk sahibiydi. Polis Ahmet Şanlı'nın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle önce eşini silahla öldürdüğü daha sonra da kendi canını kıydığı ihtimali üzerinde duruyor .