İlesam’dan Bakırköy Lisesinde Barış Manço Etkinliği

İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) ve Bakırköy Lisesi işbirliğinde, 11 Mart günü Bakırköy Lisesi’nde Barış Manço temalı bir özel etkinlik düzenlenecek.

İlesam’dan Bakırköy Lisesinde Barış Manço Etkinliği
" Barış Manço’yu An(la)ma Programı” üst başlığıyla gerçekleştirilecek program; İLESAM İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Yüter’in okuyacağı “Barış Manço’yu Anma Duası” ile başlayacak. Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi 2004 Yılı Fair Play Ödülü’nün sahibi yazar ve Topkapı Teknik Oto Sanayi Sitesi Çinili Camii imam-hatibi Ahmet Yüter, son 3 yıldır şiir üslûbuyla yazmakta olduğu portre dualarını bu kez Barış Manço için kaleme aldı. Yüter, merakla beklenen portre duasını ilk kez Bakırköy Lisesi’nde okuyacağını bildirdi. Programın ikinci bölümünde İLESAM üyesi Semih Çelik, “Çağı Aşan Adam: Barış Manço” başlıklı bir konuşma yapacak. Program, Döndü Güney yönetimindeki Bakırköy Lisesi Orkestrası’nca Manço’nun unutulmaz eserlerinin seslendirileceği bir konserle tamamlanacak.

11 Mart günü saat 13.00’de Bakırköy Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek program dışarıdan katılıma açık olacak. Program, İLESAM İstanbul Şubesi Başkanı Cafer Vayni’nin yapacağı teşekkür konuşması ve Bakırköy Lisesi Müdürü Mehmet Koç’un plaket takdimiyle sona erecek .
Kaynak: İHA