Bayburt Gençlik Konseyi’nden Huzurevi Çıkartması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bayburt Gençlik Konseyi tarafından Huzurevine ziyaret düzenlendi.

Bayburt Gençlik Konseyi’nden Huzurevi Çıkartması
Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala, Bayburt Gençlik Konseyi Başkanı Emre Kiki ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Huzurevini ziyaret ederek, yaşlı ninelerimize Bayburt geçliği, Bayburt Belediye Başkanı, Ak Parti İl Başkanı ile beraber ‘unutulmadınız’ mesajı verdiler.

Huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı ve beraberindekiler, onara çiçek takdim ederek gönüllerini aldılar. Hal ve hatırlarını ve bir isteği olup olmadığını soran Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, yaptığı açıklamada, öncelikle bu programı organize eden Bayburt Belediyesi’nin Gençlik Konseyi’ne teşekkür ederek, “Bu gün Bayburt gençliği ile Huzurevine çıkarma yaptık. Gençlerimizle beraber yaşlılarımızı ziyaret ettik. Geçlerin günün her saatinde yaşlılarımızın hizmetinde olduğunu kendilerine söyledim. Gençlerden de şunu istedim; Bir zamanlar onlarda bizler gibiydi. Biz de olacağız bir gün onlar gibi. Yaşlılarımıza hizmet gençliğin temel görevlerinden biri olduğunu hatırlatarak cennetin yolunu dahi yaşlılara hürmet, saygı şefkatle açılabileceğini anlattık.”dedi.

Bayburt Gençlik Konseyi Emre Kiki ise, “Bizleri kırmayıp bu gezimizi onurlandıran Belediye Başkanımıza, Ak Parti Başkanı Yusuf Elçi’ye ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala’ya teşekkür ediyorum. Bugün başkanlarımızla ve yönetim kurulumuzla huzurevindeki yaşlılarımızı ziyaret ettik. Belediye Başkanımızın nasihatleri doğrultusunda bir gençlik olacağımızı yaşlılara hizmetimizin hem dini hem de sosyal bir sorumluluk olduğunu biliyoruz. Bu sorumluluklar doğrultusunda hareket edeceğiz. Bütün dünya kadınlarının kadınlar günün bu vesileyle kutluyorum”diye açıklama yaptı .
Kaynak: İHA