Baransu'dan şok iddia: Can Dündar'ın adını tutanaklardan çıkardılar

İmralı görüşmelerinin gizli tutanakları Milliyet'ten Namık Durukan imzalı haberle yayınlanması gündemdeki sıcak yerini korurken, Mehmet Baransu’dan çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Baransu'dan şok iddia: Can Dündar'ın adını tutanaklardan çıkardılar
SKY Türk 'te “Şimdi Söz Sende” adlı programa konuk olan Taraf yazarı Mehmet Baransu, İmralı tutanaklarından Can Dündar 'ın isminin çıkarıldığını öne sürdü.

BİR ÇOK KİŞİNİN ADI VAR, CAN DÜNDAR'IN ADI YOK

Milliyet 'in yayınladığı Öcalan'ın tutanaktaki sözleri gündeme bomba gibi düştü. Köşe yazarları Emre Uslu, Mehmet Baransu'dan, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kadar bir çok kişinin ismi Öcalan'la görüşmenin tutanaklarında geçiyor.

CAN DÜNDAR'IN ADINI ÇIKARDILAR

Taraf yazarı Mehmet Baransu ise Milliyet 'in kendi yazarı olan Can Dündar 'ın tutanaklardan isminin çıkarıldığını söyledi. Milliyet yazarı Fikret Bila 'nın kendi ismini bilerek tutanaklara soktuğunu açıklayan Baransu “Can Dündar 'ın ismi var niye vermedi? Niye çıkarttılar. Hiçte umurumda değil, yayınlasınlar. Biz bunu BDP 'lilerden öğreniyoruz. Beni koymalarının sebebini biliyorum. Çünkü ben Fikret Bila ile kavgalıyım”. dedi.

BEYAZ GAZETE