Silahlı ve Maskeli Soyguncular 1 Gecede 3 Akaryakıt İstasyonu Soydu

Pendik ve Kartal'da 3 akaryakıt istasyonuna giren silahlı ve maskeli soyguncular, çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra paraları alarak kayıplara karıştı.

Cevizli Köprüsü yakınlarına araçlarının lastiği parçalanan soyguncular, kaçarken paraların bir kısmını araç içerisinde düşürdükleri görüldü.

Olay 05.30 sıralarında Pendik ve Kartal'da bulunan akaryakıt istasyonlarında meydana geldi. İddiaya göre, Kartal'dan bir araç çalan silahlı ve maskeli soyguncular, aynı araca Kocaeli plakası taktılar. Çalıntı araçla önce Pendik Ankara Caddesi üzerinde bulunan iki akaryakıt istasyonuna giren soyguncular, çalışanları etkisiz hale getirerek kasadaki paraları aldı. Olay yerinden hızla uzaklaşan soyguncular daha sonra Kartal'a gitti. Kartal Caddesi üzerinde bulunan başka bir akaryakıt istasyonuna giren soyguncular, buradaki çalışanları da etkisiz hale getirdikten sonra paralarla kaçmaya başladı.

Kartal Cevizli Köprüsü civarına gelen silahlı soyguncuların aracının lastiği parçalandı. Burada araçtan inerek kayıplara karışan soyguncuların, çaldıkalrı paraların bir kısmını aracın içerisine düşürdükleri görüldü.

Olay sonrası akaryakıt istasyonlarına gelen polis ekipleri, detaylı inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri akaryakıtlarda parmak izi çalışması başlattı. Polis ekipleri hırsızların eşgalini belirlemek için akaryakıt istasyonlarındaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Soyunlan üç istasyondan tahminen 30 bin lira çalındığı öğrenildi .