Anadolu Üniversitesi Dağcılık Kulübü Üyeleri Göbel'e Hayran Kaldı

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Tavşanlı ilçesindeki Göbel Termal Tesisleri'ne hayran kaldı.

Anadolu Üniversitesi Dağcılık Kulübü Üyeleri Göbel'e Hayran Kaldı
Anadolu Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü Akademik Danışmanı Yard.Doç.Dr. Sedat Telçeken, yaptığı açıklamada, "Memleketim olan Tavşanlı’nın gizli kalmış inci saflığındaki Göbel Termal Tesisleri'nde ağırlanmaktan dolayı 22 kişilik ekibim adına teşekkürlerimi sunuyorum.12 yıldan buyana danışman olarak görev aldığım kısa adı ANADOSK olan kulübümüz sadece ülkemizdeki faaliyetleriyle değil dünyadaki küresel ısınmaya da dikkatleri çeken çalışmalarla birincilik ödülüne layık bulunmuştur. Sporun değişik dallarında da faaliyet gösteren ANADOSK ile Tavşanlı arasında atılan köprü gelişerek devam edecektir" diye konuştu.

Ziyaretle ilgili Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de,"Ülkemizin geleceği olan gençlerin bu tür doğa sporlarıyla uğraşıp dünya genelinde sesler getirmesi beni sevindiriyor. Tavşanlı halkı adına Göbel Termal Tesisleri'nde sizleri misafir etmekten mutluluk duydum, sizlerden ricam, öz kaynaklarıyla bozulmadan gelişen bu tesisin tanıtımı için bizlere katkıda bulunarak gönüllü birer tanıtım elçimiz olmanızdır" dedi.

Kaynak: İHA