Okul Giderleri İçin Şiir Kitabı Çıkardılar

Hatay'ın Erzin ilçesinde Muzaffer Tuğsavul İlköğretim Okulu öğrencileri, okulun giderlerini karşılayabilmek için şiir kitabı çıkardı.

Okul Giderleri İçin Şiir Kitabı Çıkardılar
Muzaffer Tuğsavul İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte fikir birliği yaparak 'Minik Ellerden Büyük Kalplere Tomurcuk Şiirleri' adlı kitabı çıkardı. Okul ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çıkarılan kitapta, öğrenciler ve öğretmenlerin yazdıkları şiirler yer alıyor. Okul öğretmenlerinden Bilal Teymur önderliğinde yapılan çalışma sonucu yayıma hazırlanan kitabın tanıtım toplantısı, Aktan Ökkeş Süzer Kütüphanesi'nin 4. katına kurulan Kültürevi'nde gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda öğrenciler, kitapta yayınlanan şiirlerini okudu. Bazı öğrencilerin şiir okudukları esnada duygulandıkları görüldü.

Öğrencilerin ortak sesi olmaya çalıştıklarını söyleyen öğretmen Bilal Teymur, ''Kalplerinin tıpkı serçe gibi attığı, gözlerinin yarınlara umutla baktığını gördük. Güvendik sonuna kadar onlara, geleceğimizin mimarları olacak gençlerimize. Bu hayata geçirdiğimiz bu kitaptan elde edilecek gelir sadece ve sadece okulumuz ve öğrencilerinin ihtiyaçlarında kullanılacaktır.'' ifadelerini kullandı. Öğrencilerin okudukları şiirlerden etkilendiğini ifade eden Erzin Kaymakamı İskender Yönden, ''Öğrencilerin böylesi güzel bir çalışma yapmaları beni duygulandırdı. Şiirler gerçekten güzel. Duygularını olabildiğince gerçekçi ifade etmişler. Onlar bizlerin tomurcuklarıydı, ama gördük ki tomurcuklarımız çiçek açmış. Emeği geçen öğretmen arkadaşları ve öğrenci kardeşlerimi yürekten kutluyorum.'' diye konuştu.