Didim’de Gönüllüler Grubu Yardım Gecesinde Biraraya Geldi

Didim Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan ve tamamı ilçede yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlardan oluşan “Gönüllüler Grubu” ilçede yaşayan engelli veya ihtiyaç sahibi kişilere yardımda bulunmak için gece düzenlendi.

Didim’de Gönüllüler Grubu Yardım Gecesinde Biraraya Geldi
Didim’de Didim Kent Konseyi Bünyesinde ilçede yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların oluşturduğu Gönüllüler Masası ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların bireylerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere gece düzenledi.

İlçede bir kafe barda toplanan yaklaşık 100 Yabancı uyruklu vatandaşın katıldığı gecede ufak bir tiyatro düzenleyerek sonrasında müzik eşliğinde gece düzenleyen grubun Başkanı Lynn Cole, ilçede zaman zaman bu tip etkinlikler düzenleyerek elde edilen gelirin engelli bireyler başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirterek “Bizler yaşadığımız ilçenin daha sorunsuz ve herkesin mutlu olmasını istiyoruz. Bu şekilde üzerimize düşen sorumluğu yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Grup daha önce de akülü tekerlekli sandalye, hasta yatağı, kanser tedavisi gören bir çocuğun hastane masraflarına destek olmak gibi faaliyetlere imza atmıştı .
Kaynak: İHA