Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı Yılmaz’ın Yaşlılar Haftası Mesajı

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, “Biz, yaşlılara her zaman elimizden geldiğince sahip çıktık ve sahip çıkmaya devam edeceğiz.Unutmamalıyız ki bir gün herkes yaşlanacaktır” dedi.

Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı Yılmaz’ın Yaşlılar Haftası Mesajı
Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Yılmaz, yaşlıların milletimizin onuru, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklarımız olduğunu belirterek, “Kendi kültürümüzden ve geleneklerimizden günümüze kadar getirdiğimiz en güzel değerlerimizden biri yaşlılarımıza duyduğumuz saygıdır. Bizleri bugünlere hazırlayan yaşlılarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Biz bu sebeple onlara ve sorunlarına her zaman elimizden geldiğince sahip çıktık ve sahip çıkmaya devam edeceğiz. Unutmamalıyız ki bir gün herkes yaşlanacaktır” dedi.

Yılmaz, “Tecrübelerinden, vizyonlarından ve değerli birikimlerinden faydalandığımız büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet; hiç şüphesiz genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olacaktır. Ve bu dayanışma, millet olma şuurumuzu da hiç şüphesiz güçlendirmektedir. Bu düşüncelerle Yaşlılar Haftası’nı en kalbi duygularımla kutluyor, bugünlere gelmemizde çok büyük pay sahibi olan değerli büyüklerimize sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu .
Kaynak: İHA