Ödemiş Yıldız Kent Turizm Otoparkı'nda Çalışmalar Sürüyor

Ödemiş’e gelen yerli ve yabancı turist gruplarını taşıyan otobüsler için hazırlanan Umurbey Mahallesi Kayalı Sokak’taki 4 bin 500 metrekare alanda yapımı devam eden, Yıldız Kent Müzesi yanındaki açık otoparka, araçların rahatça giriş-çıkış yapabilmeleri için deneme sürüşleri yapıldı.

Ödemiş Yıldız Kent Turizm Otoparkı'nda Çalışmalar Sürüyor
Uygulanan tüm projelerin yapımını yakından takip eden Belediye Başkanı Bekir Keskin, turist otobüsleri için hazırlanan otoparktaki çalışmaları belediye teknik elemanlarıyla birlikte değerlendirdi. Kaldırım düzenlemeleri ve yaya yollarının tamamlandığını belirten Başkan Keskin, “Kent trafiğinin en yoğun olduğu cumartesi günleri çevre il ve ilçelerden gelen otobüslerin otopark sorununu gidermek için merkezi bir yerde açık otopark yapıyoruz. Böylece gelen turistler ilk olarak Yıldız Kent Müzesi’ni ziyaret ederek, Arasta, Köylü Üretici Pazarı, Ödemiş Pazarı, Kadın El Sanatları Pazarı’nı yürüyerek rahatlıkla gezebileceklerdir” dedi.

Tur otobüslerinin rahatlıkla park edebileceği otopark içindeki kafeterya yapımına da önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi.

Kaynak: İHA