Rüzgar Timleri, Nazar Değmesin Diye Kurban Kesti

Bursa'da meydana gelen olaylara anında müdahale eden Rüzgar Timleri, yaptıkları başarılı çalışmalara nazar değmesin diye kurban kesti.

Rüzgar Timleri, Nazar Değmesin Diye Kurban Kesti
Merkez Yıldırım İlçesinde meydana gelen olaylara anında müdahale ederek kısa sürede çözdükleri için isimleri Rüzgar Timi’ne çıkan 70 kişilik Yıldırım Asayiş Büro Amirliği ekipleri iki adet kurban kesti. Nazar duasının okunduğu törende Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Doç. Dr. Sıddık Ekici, "Kısa sürede olay yerine intikal edip meydana gelen olayları çözmekte başarı sağlıyorsunuz. Bizim amacımız halkımızın huzur ve güvenini sağlamak bunu engellemeye çalışanlara fırsat vermemek. Başınızı yastığa koyduğunuzda rahat olmanız için ben bugün halkım için en iyisini yaptım yarın daha iyisini yapmak için çaba sarf edeceğim dediğinizde hem siz hem de vatandaş rahat olur hiçbir başarı ödülsüz kalmaz. Bütün arkadaşlarımı gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı kutluyorum” dedi.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı 70 kişilik Rüzgar Timi, 10 ay içinde cinayet, hırsızlık, adam yaralama, tecavüz, gasp, başta olmak üzere mahkemeler tarafından haklarında tutuklama kararı çıkarılan yaklaşık 2 bin kişiyi gözaltına alıp Cumhuriyet Savcılığı’na sevk etti .
Kaynak: İHA