Maaşını Alamayınca Çalıştığı İş Yerini Soydu

Adana'da fabrikada görev yapan özel güvenlik görevlisinin maaşını alamadığı gerekçesiyle iş yerini soyduğu iddia edildi.

Maaşını Alamayınca Çalıştığı İş Yerini Soydu
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Sarıçam ilçesindeki Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir alüminyum fabrikasında önceki gün meydana geldi. İddiaya göre, gece yaşanan hırsızlık ile ilgili çalışma yapan polis ekipleri, olayın iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildiğini belirledi

Kamera kayıtlarını inceleyen polis, Gece Bekçisi Memiş B. ile 3 arkadaşının külçeler halindeki alüminyumu kamyona yüklediklerini tespit etti. Soruşturmayı genişleten polis ekipleri, Memiş B'yi külçe alüminyum yüklü kamyonla giderken Kozan Caddesi üzerinde yakaladı. Gözaltına alınan Memiş B., "Aylık 600 lira maaşla çalışmak için 5 ay önce işe başladım. 2 ay maaşımı düzenli aldım, 3 aydan beri ise ödeme yapılmadı. Ben de maaşıma karşılık malzemeleri aldım. Satıp maaşımı alacaktım" diye ifade verdi.

Memiş B., emniyet müdürlüğündeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken, olaya karıştığı tespit edilen 3 zanlının yakalanması için çalışma sürdürülüyor .
Kaynak: İHA