Destek Yayınları Ödüle Doymuyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin düzenlediği “2012 Medya Ödülleri” sahiplerini buldu.

Destek Yayınevi 4 ödül birden alarak geceye damgasını vurdu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen 2012 Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Törende ulusal ve yerel bazda yayın yapan birçok televizyon, radyo, haberci, oyuncu ve sanatçı ödül alırken en iyi yayınevi de 'Destek Yayınevi' seçildi. Destek Yayınevi, En iyi kitap ödülü, en iyi şair, en iyi yayınevi, en iyi araştırmacı ödülleriyle geceden 4 ödül ile ayrıldı. EN İYİ KİTAP ÖDÜLÜ CEMİL İPEKÇİ’NİN OLDU Modacı Cemil İpekçi “Affedin Beni” kitabıyla “En İyi Kitap” ödülüne layık görüldü.

Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şevval İkizoğlu’nun elinden ödülü alan Cemil İpekçi, “Aslında çok mutluyum, çok da utanıyorum tabii ki de. Çünkü yaşamımdaki profesyonelce seçtiğim işim giyim tasarımıydı. Ama kitapla bir ödül almamıştım. Ben bir yazar değilim. Ama edebiyatı çok severim. Emekli olmayı da hiç istemiyorum. Bir gün bu dünyayı terk ederken elim ayağım sağlam, inşallah çalışarak terk ederim. Ama 64 yılda çok şey yaşadım ve yaşadıklarımın da hiçbir anını unutmayan galiba sanatçı beynim var. Bundan sonra daha gelecek bir sürü kitaplar var. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Benim ilk kitabımda bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkürler” dedi.

EN İYİ ŞAİR KAHRAMAN TAZEOĞLU

“En İyi Şair” ödülüne layık görülen Kahraman Tazeoğlu, “Türkiye’deki üniversite öğrencileri sayesinde Türkiye’nin sosyal medya da yaşayan 1 milyon takipçiyi geçen yazarı ben oldum. Bu rekor için öncelikle teşekkür ediyorum. Beni ya da bir başkasını okuyunca başkalarının gözünden kendimizi daha iyi görüyoruz. Yazdıkça da başkalarının gözünden başkalarını daha iyi ifade ediyoruz. Bu yüzden okuyun ve okutun” diye konuştu.



EN İYİ YAYINEVİ DESTEK YAYINEVİ

“En İyi Yayınevi” ödülünü Destek Yayınlarına verildi.

Yrd. Doç. Dr. Korhan Kayışlı’nın elinden ödülü alan Destek Yayınlarının sahibi Yelda Cumalıoğlu, “Bugün burada çok mutluyum. Yayınevim artı 4 yazarım ödül aldı. Ben işimi aşkla yapan bir insanım. Ve ben bunu bir kere daha anladım; eğer işinizi aşkla yapıyorsanız, başarı kaçınılmazdır. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Destek Yayınevi tarafından çıkartılan “Şan Şöhret ve Paranın Beledi” kitabı da “En İyi Araştırmacı” ödülüne layık görüldü.

Ödülü Özkan Pektaş adına Destek Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Ertük Akşun aldı .
Kaynak: İHA