Miniklerden Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Ziyaret

Nazilli Özel 23 Nisan Kreş ve Anaokulu öğrencileri, okullarının bulunduğu bölgede yer alan sağlık kuruluşlarını ziyaret ettiler.

Miniklerden Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Ziyaret
Ellerinde çiçeklerle hastaneye gelen öğrenciler sağlık çalışanları adına çiçeklerini hastane Başhekimi Dr. Mehmet Kurnaz’a verdi. Ziyaretten dolayı Son derece memnun olduğunu dile getiren Başhekim Kurnaz, “Küçük öğrencilerimizin bizleri unutmamaları ve bizleri günümüzde hatırlayarak çiçek vermeleri karşısında Son derece memnun etti. Bu nedenle başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Özel 23 Nisan Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Esin Ülkü Beyazıt ise konuşmasında “İstiklal Savaşı başlangıcında, Tıbbiyeliler, işgal kuvvetlerine karşı tepkilerini göstermek üzere 14 Mart 1919 günü İstanbul´da protesto eyleminde bulunmuşlardır. O günden Sonra, 14 Mart günü, Tıp Bayramı olarak kutlanmaya başlanan bu günü unutmayan öğrencilerimizin eğitimleri ile birlikte sosyal aktivitelerde de görev almalarını sağlıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk´ün, insanımıza özgüven aşılayan, ´Beni Türk hekimlerine emanet ediniz´ sözünden hareket eden okul yönetimi bugün dünya çapında övünülecek düzeye gelinen sağlık hizmetlerini sunan kişilerin unutulmadığını bu ziyaret ile göstermeyi amaçladıklarını bildirdi. Bu bağlamda öğrencilerimiz 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Kurnaz’ı, Özel Hastane Başhekimi Dr. Ercan Sarıot’u ve Kurucuları Dr. Hasan Yıldırımı’ı makamında ziyaret ettiler” diye konuştu.

Kaynak: İHA