World'den Facebook'a Özel Sevgililer Günü Sürprizleri

Worldcard, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü çifte kampanya ile kutlayacak.

Yapılan açıklamaya göre, Facebook üzerinden 4 - 10 Şubat 2013 tarihleri arasında ''Sevgiliye Mektup'' yarışması düzenleyecek olan Worldcard, yine Facebook üzerinden düzenlediği alışveriş kampanyası ile kart sahiplerine 25 lira değerinde Worldpuan hediye edecek.

Yarışma kapsamında, taslağı önceden hazırlanan bir aşk mektubunu en yaratıcı şekilde tamamlayan bir çift Cadillac marka şoförlü bir araç ile şampanya ve çilek ikramı eşliğinde evinden alınarak Boğaziçi sahilinde, Kanlıca'da bulunan A'jia Hotel'e götürülecek.

Otelde yenecek romantik akşam yemeği ve suit odada konaklamanın ardından güzel bir sabah kahvaltısı ayrıcalığı yaşayacak çifte, günün anısına Melek Vadaa oyuncağı hediye edilecek. Ayrıca yarışmada ilk 100'e giren katılımcılar da Sevgililer Günü'ne özel hazırlanan Melek Vadaa oyuncağının sahibi olacak.

World'ün ''Sevgililer Günü''ne özel düzenlediği alışveriş kampanyası kapsamında ise 4 - 14 Şubat 2013 tarihleri arasında World'e üye iş yerlerinden iki adet 100 lira ve üzeri harcama yapan kart kullanıcılarına 25 lira Worldpuan hediye edilecek.

Kampanya giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, saat, kuyum, optik, elektronik, cep telefonu ve iletişim sektörlerindeki World'e üye iş yerlerinde geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için, Facebook üzerinden Yapı Kredi World sayfasını ''like'' edip katılım bilgilerinin ve kart hanesinin Son altı rakamının girilmesi yeterli olacak.

Muhabir: Sümeyye Dalkılınç

Yayıncı: Zekeriya Gülün
Kaynak: AA