Eski Batman Belediye Başkanı Kalkan’dan, Belediyeye Ziyaret

KCK ana davasında 4 yıl tutkulu olarak yargılandıktan sonra önceki hafta tahliye olan eski Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Belediye Başkan Vekili Serhat Temel’i ziyaret etti.

Eski Batman Belediye Başkanı Kalkan’dan, Belediyeye Ziyaret
4 yıl aradan sonra tekrar Batman’da olmaktan mutluluk duyduğu belirten Kalkan, Batman Belediyesi'nin bu süre içerisinde iyi iş çıkardığını söyledi.

Şehrin dört yanında sürdürülen çalışmaların kenti güzelleştirdiğini aktaran Kalkan, "Batman Belediyesi'ni ve bu alanda çalışma yürüten, Batma’nın gelişip güzelleşmesinde katkısı olan herkesi kutluyorum” dedi

Batman Belediye Başkan Vekili Temel’de, Kalkan’ı özgürlüğüne kavuşmuş olarak görmekten ve belediyeye yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Bu bir bayrak yarışı, siz bu kent için çalıştınız, sizden sonra biz devraldık, bizden sonra da devralacak olanlar sürdürecek. Bu hep böyle devam edip gidecek. Önemli olan bu kente ve halkımıza layık olmak, en iyi hizmeti, en güzel çalışmayı ve eserleri insanlarımıza kazandırmak. Sizi dışarıda görmekten mutluluk duyuyoruz. Temennimiz diğer bütün arkadaşlarımızın da en kısa sürede aramızda olmaları" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA