Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Haziran'da Açılacak

AK Parti İçel Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, haziran ayı içerisinde Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin hizmete açılacağını söyledi.

Uzun, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Sarı ve bazı AK Parti ilçe yöneticileriyle birlikte, Altaylılar Mahallesi'nde inşaat çalışmaları devam eden ağız ve diş sağlığı merkezinde incelemelerde bulundu.

Uzun, burada yaptığı konuşmada, 2011 yılı Aralık ayında Sağlık Bakanlığı tarafından yapımına başlanılan merkezin inşaat bedelinin 4 milyon 500 bin lira olduğunu belirterek, ''Merkez 5 bin 844 metrekarelik arsa üzerinde. Oturum alanı bin 34 metrekare olan merkez 5 katlı olacak. Engelliler ve yaşlılarla birlikte 40 ünitelik ağız ve diş sağlığı birimleri olacak merkezin içinde ameliyathanesi ve diğer birimleri bulunacak. Ağız ve diş sağlığı merkezi inşaat çalışmaları en geç haziran ayına kadar tamamlanmış olacak. Allah nasip ederse, haziran ayı içerisinde Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni halkımızın hizmetine açacağız'' dedi.

Uzun, AK Parti iktidarının hayatın her alanında devrim niteliğinde hizmetler yaptığını ve bunun en anlamlı örneğinin sağlık alanındaki uygulamalar olduğunu da sözlerine ekledi.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA