Başkan Tursun’a Hizmet Teşekkürü

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun’u makamında ziyaret etti.

Başkan Tursun’a Hizmet Teşekkürü

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu’yu makamında ağırlayan Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Döşemealtı’nın ilçe olduktan sonra belediye olarak tam anlamıyla hizmet seferberliği başlattıklarını söyleyen Başkan Tursun “Ekibimizle birlikte mega projelerle Döşemealtı’nda yeni bir çığır açtık. İlçemize modern bir hizmet binası kazandırdık.Açılışını çok kısa bir süre sonra gerçekleştireceğiz.Bunun yanı sıra hükümetimizle birlikte hayata geçirdiğimiz projeyle kamu kurumlarını tek çatı altında toplayacak Antalya’nın en büyük hükümet konağını tamamlamak üzereyiz. İlçede vatandaşın ticari, sosyal ve kültürel alandaki bütün gereksinimlerine yönelik projelerimizi de tamamladık.İş merkezi, kültür ve alışveriş merkezi, spor salonu tamamlandı. Mesire alanı Antalyalıların günübirlik dinlenme noktasındaki ilk tercihi haline geldi”diye konuştu.

Başkan Tursun, 2014 yılı başında ihalesi gerçekleştirilecek olan hipodrom alanıyla ilgili olarak da, “Hükümetimizle birlikte gerçekleştireceğimiz bu proje Döşemealtı’na çağ atlatacak” dedi.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu ise, “Görünüyor ki Ak Parti belediyeciliği Döşemealtı’nda da farkını göstermiş. Sizleri özverili çalışmalarınız ve Döşemealtı’na kazandırdığınız eserler için kutluyorum. Eminim Döşemealtı Ak Parti Belediyeciliği ile daha da ileriye gidecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA