Kültür Merkezi Sırası Hallaçlı’da

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği Hallaçlı Mahallesi’nde kültür merkezi yapma sözü verdi.


Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ile birlikte ziyaret ettiği mahallede vatandaşlarla sohbet etti, onların istek ve önerileri dinledi. Vatandaşların kültür merkezi isteği karşısında Başkan Odabaşı, müjdeyi vererek Hallaçlı Kültür Merkezi’nin temelini en kısa zamanda atacaklarını bildirdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Gölbaşılı hemşehrilerimizin ihtiyaçlarının her zaman takipçisiyiz. Bugüne kadar çeşitli mahallelerde yaptığımız kültür merkezlerine inşallah en kısa zamanda Hallaçlı da sahip olacaktır" dedi.

Hallaçlılı vatandaşlar, kültür merkezi isteklerini kırmayan Başkan Yakup Odabaşı'na teşekkür ederek, Gölbaşı Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade etti.

Öte yandan Başkan Odabaşı’nın ziyaretine eşlik eden MHP Grup Başkanvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, kendi soyadını taşıyan bu mahalleyi çok merak ettiği için geldiğini belirterek “Bu mahallemiz soyadımı taşıdığı için benim akrabalarımdır. Bugün sizlerle birlikte bir araya gelmek beni çok mutlu etti” diye konuştu.

Mahalleliler daha sonra misafirlerine meşhur Hallaçlı baklavası ikram ettiler.
Kaynak: İHA