Döşemealtı Belediye Başkanı Tursun Açıklaması

Döşemealtı Belediye Başkanı NurettinTursun, "Bize düşen görev doğup büyüdüğümüz bu toprakları modern bir kent görünümüne kavuşturmaktı. Biz de bu bilinçle göreve gelir gelmez çalışmalarımıza hız verdik" dedi.

Tursun, yaptığı yazılı açıklamada, yaptıkları hizmetler hakkında bilgi verdi. Hizmet anlayışlarının odağında vatandaşın olduğunu, sosyal hayatında vatandaşın yaşamını kolaylaştırıcı projelere öncelik verdiklerini anlatan Tursun, "Göreve geldiğim ilk yıllarda Döşemealtı küçük bir belde idi. Bize düşen görev doğup büyüdüğümüz bu toprakları modern bir kent görünümüne kavuşturmaktı. Biz de bu bilinçle göreve gelir gelmez çalışmalarımıza hız verdik" ifadesini kullandı.
Tursun, Antalya'nın en modern belediye hizmet binalarından biri olan yeni hizmet binasının kısa bir süre içerisinde hizmete gireceğini bildirdi. Antalya'nın en büyük hükümet konağının inşaatının sürdüğünü ve çok yakında tamamlanacağını kaydeden Tursun, Döşemealtı'na yapılan iş merkezi ile Yeşilbayır'daki kültür ve alışveriş merkezinin de tamamlandığını bildirdi.
Tursun, ilçedeki spor salonlarının ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yaptığını, hipodrom projesinin Döşemealtı'na çağ atlatacağını, yıllık yaklaşık 20 milyon liralık gelir getireceğini kaydetti.

Kaynak: AA