Mhp Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol Oldu

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı daha önce partinin uzun yıllar il başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Varol oldu.

Mhp Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol Oldu

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayının kamuoyuna açıklanması nedeniyle parti il başkanlığı binasında bir program düzenlendi.

Programa MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Sevgi Ay, MHP İl Genel Meclis Üyeleri, partili belediye başkanları ve aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Burada ilk olarak konuşan MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, teşkilat olarak belediye başkan adaylarının belirlenmesi için uzun süredir titiz bir çalışma yürüttüklerini ve bu süreçte partilerine karşı büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını kaydetti.

MHP olarak 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerde il genelindeki tüm belediye başkanlıklarına talip olduklarını vurgulayan Taşçı, bu sebeple aday tercihlerini dürüst, güvenilir, fedakar, milletine hizmetkar, aynı zamanda çağı yakalayan, milletin değerlerini yücelten ve halkının her türlü meseleleriyle yakından ilgili aday profilleri üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi.

Nevşehir belediye başkanlığı için gerek teşkilatlarının, gerek ülkücü-milliyetçi tabanın ve gerekse Nevşehirli veya Nevşehir’de yaşayan vatandaşların yüksek oranda gösterdiği güven ve teveccüh nedeniyle Mehmet Varol isminde karar kıldıklarını açıklayan Taşçı: “MHP Nevşehir belediye başkan adayımız olarak; 10 yıl partimizin il başkanlığını gururla yapmış, partili ve partisiz bütün vatandaşlarımızın sevgisini kazanmış ve mazhar olmuş, Nevşehir’imizin öz evladı, gerçek şehri emini Mehmet Varol’u belirledik. Sayın Mehmet Varol sadece bizlerin adayı değil tüm Nevşehir’in adayı olduğunu belirtiyor onu Yüce Rabbimize sonra da değerli Nevşehirlilere emanet ediyoruz” dedi.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol ise, kendisine gösterilen teveccüh nedeniyle tüm parti teşkilatına ve Nevşehirlilere teşekkür etti. Varol: “Siyasi düşünceleri ne olursa olsun şahsıma teveccüh gösteren tüm hemşerilerimiz ile birlikte, omuz omuza ve gönül gönüle vererek yapılması zor görünen icraatların nasıl kolayca gerçekleşeceğini hep birlikte göreceğiz. Özünde hizmet ve kul hakkının olduğu bu görevi Cenabı Allah2ın yardımıyla başararak, onun rızasını kazanacağımıza da inanıyorum. Hakkaniyet duygularıyla aday olan tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA