Aksaray Belediye Başkan Adayı Yazgı'dan Sgk'ya Ziyaret

Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Aksaray SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Belediye başkan adayı Yazgı'nın şehre büyük hizmetler vereceğine inanıldığını söyledi.

Aksaray Belediyesi'nin prim borcu olmadığını dile getiren Çalışkan, "Aksaray Belediyesi bu konuda çok hassas. Hem borcunu ödüyor, hem de belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yerine getiriyor. Ramazan ayında SGK tarafından verilen iftarda, borcu olmayan belediyelere plaket vermiştik. Bu tablodan gurur duyduk" dedi.

Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı ise ödeme ve hizmetler konusunda aynı hassasiyeti sergileyeceklerini belirterek, amaçlarının hizmet çıtasını daha yükseklere taşımak olduğunu ifade etti.

Aksaray'ın sürekli göç alan ve yerleşim yeri olarak büyüyen bir kent olduğunu anlatan Yazgı, "Son 10 yılda şehir nüfusu yüzde 60 oranında büyüdü. Buna paralel olarak da belediyenin üzerine düşen alt yapı, yol ve benzeri gibi görevler de arttı. Biz de tüm proje ve çalışmalarımızı bu verilere göre yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"İstişare eden hata etmez" diyen Yazgı, "Bizim düşüncemizin temelinde bu mantık var. Belediyemizin yapacağı her türlü hizmette bu mantık çerçevesinde hareket edeceğiz. Belediyemiz vatandaşlarımızla, her türlü resmi kurum ve sivil toplum kuruluşları ile irtibat içerisinde olacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA