Gkv Özel Liseleri’nde ‘liderlik ve Girişimcilik’ Eğitimi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Liderlik ve Girişimcilik Kulübü, kulüp etkinlikleri çerçevesinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Uluslararası Girişimcilik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakkı Arda Tokat'ı konuk etti.

Gkv Özel Liseleri’nde ‘liderlik ve Girişimcilik’ Eğitimi

GKV Özel Liseleri öğrencilerinin konuğu olarak Gaziantep’e davet edilen TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Uluslararası Girişimcilik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakkı Arda Tokat, öğrencilere ‘Liderlik ve Girişimcilik’ konulu seminer vererek global dünya liderliğinin genel özelliklerini anlattı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Uluslararası Girişimcilik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tokat, GKV Özel Okulları’nda düzenlenen konferansında ‘Liderlik Stratejilerini Yeniden Sorgulama’, ‘Farkındalık Oluşturma’, ‘Vizyon Geliştirme ve Genişletme’, ‘Olayları İnceleyerek Çözümler Üretme’ ‘Toplumsal Sorumluluklar’, ‘Sosyal İnovasyon’, ‘Sivil Toplum ve Gönüllülük’, ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük’ gibi ana başlıklarda GKV Özel Liseleri öğrencilerine yaralı bilgiler verirken, liderliğin önemini ve fark oluşturmanın toplum içerisindeki değerini anlattı.

Yrd. Doç. Dr. Tokat, keyifli söyleşisiyle öğrencilerle samimi bir iletişim kurarken öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtlayarak geleceğin liderlerine önemli mesajlar verdi.

Hakkı Arda Tokat, ODTÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Montclair State University’de MBA, New Jersey MS-Pace University ve New York MA-Brooklyn College’da yüksek lisans ve ardından City University of New York'ta doktora derecesini alarak TOBB Üniversitesi’nde göreve yapıyor.
Kaynak: İHA