Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ergin Yeniden Aday

Çanakkale’nin Çan ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali Ergin,12 Ocak’ta yapılacak olan oda seçimlerinde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ergin Yeniden Aday

Adaylığını yönetim kurulu üyesi adayları ile birlikte düzenlediği yemekle açıklayan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ergin, 2010 yılı Ocak ayında genel kurul üyelerinin oylarıyla göreve geldiğini belirterek, “2014 yılı Ocak-Şubat-Mart ayları içerisinde gerçekleştirilecek seçimlerde odamız üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak üyelerimize en iyi hizmeti sunmak ve hizmetin aynen devamı için yenilenen tecrübeli, çalışkan bir kadro ile Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası’na yeniden başkan adayı olduğumu açıklıyorum” dedi.

Dört dönemdir görevde bulunan, adaylığını da yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile beraber dayanışma, bilgilendirme toplantısı gerçekleştirerek açıklayan Ergin, “12 Ocak’ta seçimli genel kurulumuz var. Bu nedenle hem arkadaşlarımızla kaynaşmak, hem de yapılacak olan çalışmalar hakkında konuşmak için bu toplantıyı yaptık. 12 minibüs turu, 52 nolu kamyoncular kooperatifi, Kale Nakliyat 2 gruptan oluşmaktadır. Biri tır şoförleri, diğeri damperler olarak geçer. 3 taksi durağı, serbest çalışanlarla beraber 444 üyemiz vardır. Bugün bu toplantıya katılan 20 kişi bu grupları temsilen buradadır. Takdir, saygıdeğer Genel Kurul üyelerimizin” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA