Hepar İlkadım Yeni Binasını Hizmete Soktu

Hak ve Eşitlik Partisi İlkadım ilçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binası düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Hepar İlkadım Yeni Binasını Hizmete Soktu

HEPAR’ın İlkadım İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binası Reşadiye Mahallesi’nde düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış konuşması yapan HEPAR Samsun İl Başkanı Adem Kartal, “Bugün yoktan var edilen bir ülke vardan yok ediliyor. Bu da halkı huzursuzluğa sevk ederek öz güven kaybına neden oluyor. Partimiz iktidar olduğunda ilk iş olarak yoksulluk ve cehalete karşı seferberlik ilan edecek, bütün dokunulmazlıkları, hırsızlık ve yolsuzluklarda zaman aşımını kaldıracaktır. İdamı geri getirecektir” dedi.

İl Başkanı Adem Kartal’ın konuşmasından sonra HEPAR İlkadım İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek İlkadım Belediye Başkan adayı olduğunu açıklayan Mustafa Yiğit, “Görevimi bugün itibariyle üyemiz emekli öğretmen Adnan Mutlu’ya devir ediyorum. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Ayrıca yönetim kurulu üyemiz Emre Akbal ve Engin Çalımlı’da Belediye Meclisi üyeliği adaylığı için görevlerinden istifa etmiştir. Dar gelirli ailelere ve ev hanımlarına evlerinde bütçelerine katkı sağlayabilmeleri için iş imkanı sağlayacağız. Engelli kardeşlerimize tamamen yerli yapım akülü araçlar yapılacak teknik servisinde yine bizlerin sağlayacağı ve bunlar gibi basit yapılabilir birçok projemiz var" diye konuştu.

Konuşmaların ardından konuşmacılar ve parti üyeleri yeni hizmet binasının açılış kurdelesini keserek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Kaynak: İHA