Chp'li Burak Oğuz'dan 'Üretici Dostu Belediye' Sözü

CHP'nin Urla'daki genç belediye başkan aday adayı Mali Müşavir Burak Oğuz, başkan seçildiği takdirde, üreticiye sahip çıkacağını, belediye olanaklarını bu konuda sonuna kadar kullanacağını söyledi.

Chp'li Burak Oğuz'dan 'Üretici Dostu Belediye' Sözü

Urla'da her Cuma kurulan pazaryerini dolaşarak, ürünlerini pazarlayan çiftçilerle, pazar esnafının elini sıkan ve sohbet eden Burak Oğuz, bir dokundu bin ah işitti. Üretici ve pazarcılar mali müşavir olan Burak Oğuz'a çok vergi ödediklerini ve emeklerinin karşılığını alamadıklarından yakınırken, genç belediye başkan aday adayı da, getirdiği çözümlerle onlara moral vermeye çalıştı.

Üreticinin binbir emekle, yüksek girdi fiyatlarına rağmen, yine de tarlasını ekmekten kaçınmadığını ve toprağına sahip çıktığını kaydeden Burak Oğuz, "Onlar üretmese bizler inanın şehirlerde aç kalırız. Urla ise bu bakımdan zengin bir ilçemiz. Ben Urla'da doğduğuma ve baba ocağımın Urla olmasından dolayı gurur duyuyorum. İnsanımız oldukça sevecen ve çok çalışkan. Özellikle köylerimizi gezip görüyorum, insanlar cana yakın. Onların emeklerinin boşa gitmemesi lazım. Şayet partim bana görev verir ve hemşehrilerim teveccühlerini benden yana kullanırlarsa, Urla Belediye Başkanlığı'nda onlar adına çok şeyi başaracağımızdan eminim. Zira Urla Belediyesi'ni üretici dostu bir belediye haline getireceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın." diye konuştu.

Burak Oğuz, İzmir Karşıyaka ve Güzelbahçe'de Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle kurulmuş olan "organik pazar"lar bulunduğunu, zaten ürünleri organik olan Urla'da da bu adla bir pazar kurabileceklerini, üreticinin buraya gelerek ürününü aracısız pazarlayabileceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA