'10| Birlik Aşuresi' Programı 29 Kasım'da Yapılacak

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde, sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle düzenlenen "10| Birlik Aşuresi" programı, 29 Kasım'da gerçekleştirilecek.


SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, birlik binasında bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri, "10 Birlik Aşuresi" programı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda, programın 29 Kasım Cuma günü saat 13.00'te Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

SESOB Başkanı Beşir Köksal, sivil toplum örgütleri olarak güzel bir dayanışma içerisinde olduklarını belirterek, 9 yıldır birlik ve beraberlik içerisinde Sivas halkına aşure ikramında bulunduklarını kaydetti.

Aşure Günü'nün, sevginin yoğunlaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerden biri olduğunu belirten Köksal, "Programımızda sevincimizi de üzüntümüzü de birlikte paylaşarak güzel bir dayanışma örneği sergileyeceğiz. Katkı ve desteklerinden dolayı komitemizde yer alan sivil toplum örgütü temsilcilerimize çok teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

Köksal, programa Sivas halkını davet etti.

Programın, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası, Baro Başkanlığı, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Cem Vakfı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Eczacılar Odası, Tabip Odası, Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, Dört Eylül Kültür ve Dayanışma Derneği, Selçuklu Sosyal Güvenlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, Muhtarlar Derneği, Hayat Ağacı Derneği, Türk Ocakları ve Dosteli Derneği'nin iş birliğinde düzenlendiği belirtildi.

Kaynak: AA