Sakarya’da Engelli Vatandaşlar ve Aileleri Bilgilendiriliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, engelli vatandaşlar ve ailelerine yönelik düzenlediği bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Sakarya’da Engelli Vatandaşlar ve Aileleri Bilgilendiriliyor
Kocaali ve Taraklı’nın ardından Pamukova’da gerçekleştirilen toplantı ile engelli vatandaşlara hakları ve Büyükşehir Belediyesi’nin engellilere dönük hizmetleri hakkında bilgi veren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Hedefimiz, engelli vatandaşlarımızla ilgili tüm ihtiyaçların giderilmesi, engellilerin üreten, istihdam edilen ve eşit haklara sahip birer birey olarak sosyal yaşama katılmalarını sağlamaktır” diye konuştu.


Sakarya’da engelli vatandaşlara yönelik çok yönlü hizmetlerin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Yüce, “Engelli vatandaşlarımıza yönelik ücretsiz akülü araç, tekerlekli sandalye yardımı, fizik tedavi yardımları, ücretsiz taşıma hizmeti, aile incelemeleri ile engelli ailesi ziyaretleri ve engelli meslek edindirme kursları düzenleyerek her zaman engellilerimiz ve ailelerinin yanındayız. Bu kapsamda ilçe buluşmaları gerçekleştiriyor, engelli vatandaşlarımıza aile hakları ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından sürdürülen hizmetler hakkında ayrıntılı bilgi veriyoruz. Düzenlediğimiz bilgilendirme toplantılarına devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA